Subscribe via RSS Feed

Џампаоло Cammarota

Giampaolo Cammarota

 
Џампаоло Cammarota
ПОДЕЛБА: Мајстори, Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hookipa
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи
ВОЗРАСТ: 49
Место на живеење: Kuau
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Beach start, even though sometimes I **** up
Омилена Суводол: The West Side
ГОДИНИ сурфање на ветер: too ashamed about my actual skills to tell
МОТО: life is too short to work 8 hours a day