Subscribe via RSS Feed

Џорџ Markopoulos

George Markopoulos

Џорџ Markopoulos
ПОДЕЛБА: Аматерски, Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras
СПОНЗОРИ: Delmarva одбор Спорт Авантурите
ВОЗРАСТ: 47
Место на живеење: Fenwick Остров
По потекло од: Сребрена на пролет, Мериленд
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Tweaked антената
Омилена Суводол: Assateague, Мериленд
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20+
МОТО: Ако нејзината дува Одам