Subscribe via RSS Feed

Francisco Goya

Francisco Goya

Francisco Goya
DIVISION: Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz
SPONZORET: O'Neill, MFC, Goya Windsurfing
MOSHA: 43
Qytetin e lindjes: Haiku, Maui
Fillimisht nga: Buenos Aires, Argjentinë
MOVE FAVORITE: ato të shpejtë dhe të përkushtuar, spontanitet.
SPOT FAVORITE: Ho’okipa, Rënie, Cape Verde, Mirë, por unë gjithashtu gëzojnë hipur ndonjë pellg atje.
VJET rrëshqitje në ajër: 30
Motoja: duke fun