Subscribe via RSS Feed

Франциско Гоја

Francisco Goya

Франциско Гоја
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: О'Нил, MFC, Гоја сурфање на ветер
ВОЗРАСТ: 43
Место на живеење: Хаику, Мауи
По потекло од: Буенос Аирес, Аргентина
Омилена ДВИЖЕЊЕ: брзо и обврски оние, спонтаност.
Омилена Суводол: Ho'okipa, Опаѓа, Зелено'ртски Острови, И, но јас, исто така, уживаат во јавањето било локва таму.
ГОДИНИ сурфање на ветер: 30
МОТО: се забавувате