Subscribe via RSS Feed

Fiona Wylde

Fiona Wylde

 
Fiona Wylde
DIVISION: Juniors dhe Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, SHBA Shtetasit, San Carlos, Maui Makani
SPONZORET: Dakine, Sailworks, Erërat Big, Gryka Dentare, O'Neill
MOSHA: 15
Qytetin e lindjes: Hood River Oregon dhe Los Barriles Meksikë.
Fillimisht nga: Port Townsend Washington
MOVE FAVORITE: Përpjekur gjëra të reja!
SPOT FAVORITE: Kudo kjo është erë!
VJET rrëshqitje në ajër: 5
Motoja: Have fun, shkojnë shpejt!