Subscribe via RSS Feed

Filip Krystl

Filip Krystl

Filip Krystl
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 28
Место на живеење: Prague
По потекло од: Czech republic
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Напред јамка
Омилена Суводол: Fuerteventura
ГОДИНИ сурфање на ветер: 7
МОТО: Никогаш не се откажуваме.