Subscribe via RSS Feed

Federico Infantino

Federico Infantino

Federico Infantino Ita-999
ПОДЕЛБА: професионални експертски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Makani Класик 2012
СПОНЗОРИ: четири Гоја MaverX AL360 MFC
ВОЗРАСТ: 22
Место на живеење: Bordighera
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Backloop , Воздушната
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 12
МОТО: Оди големи или си одам дома!