Subscribe via RSS Feed

Ernie Thurlow

Ernie Thurlow

 
Erinie Thurlow
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë
MOSHA: 45
Qytetin e lindjes: Mountain View, CA
Fillimisht nga: Twisp, WA
MOVE FAVORITE: Lundrim Vala dhe Jumping
SPOT FAVORITE: Waddell
VJET rrëshqitje në ajër: 13
Motoja: Work Hard, Play Hard