Subscribe via RSS Feed

Ерни Thurlow

Ernie Thurlow

 
Erinie Thurlow
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Mountain View, CA
По потекло од: Twisp, WA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Wave Sailing and Jumping
Омилена Суводол: WADDELL
ГОДИНИ сурфање на ветер: 13
МОТО: Work Hard, Play Hard