Subscribe via RSS Feed

Ерик Валас

Eric Wallace


Ерик Валас
ПОДЕЛБА: Аматерски, Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Мене
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Болдер Крик
По потекло од: Конектикат
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Не спаѓаат во
Омилена Суводол: WADDELL
ГОДИНИ сурфање на ветер: 16
МОТО: Работат напорно / Play тешко