Subscribe via RSS Feed

И Скот

Ed Scott

 
И Скот
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
ВОЗРАСТ: 51
Место на живеење: Лос Gatos, CA
По потекло од: Делови Непознат
Омилена Суводол: Ниту, пак, Cal
ГОДИНИ сурфање на ветер: Многу
МОТО: Во вино, veritas.