Subscribe via RSS Feed

Двајт Боде

Dwight Bode

Двајт Боде
ПОДЕЛБА: Аматерски, Големите мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Само, вози Жешка плови
ВОЗРАСТ: 56
Место на живеење: Џексон, WY. / Брукингс, Или.
По потекло од: Калифорнија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Она што се чувствува добро
Омилена Суводол: Нос, Kuau, & Седум Сестри- Опаѓа
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Она што е на работ ако не сте биле над неа?