Subscribe via RSS Feed

Дерек Mangan

Derek Mangan

 
Дерек Mangan
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, Чинок, Floras Езеро сурфање на ветер
ВОЗРАСТ: 24
Место на живеење: Момче, CA
По потекло од: Момче, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Flapjack, Гулаб
Омилена Суводол: Cape Sebastian, Floras Езеро
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20
МОТО: повеќе тореадор