Subscribe via RSS Feed

Декан Christener

Dean Christener

 
Декан Christener
ПОДЕЛБА: Експерт
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи
СПОНЗОРИ: Neilpryde, ЈП-Австралија, Dakine
ВОЗРАСТ: 21
Место на живеење: Парови, Мауи
По потекло од: Цирих, Швајцарија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Goiter
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10
МОТО: Работат напорно, играат посилно!