Subscribe via RSS Feed

Дејвид Boulanger

David Boulanger

Дејвид Boulanger
ПОДЕЛБА: Аматерски / мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 43
Место на живеење: Сиетл
По потекло од: Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Backloop
Омилена Суводол: Автомобил, MANAWA
ГОДИНИ сурфање на ветер: 29
МОТО: "Колку повеќе знаете, толку помалку ви треба "Абориџините велејќи