Subscribe via RSS Feed

Darryl Barber

Darryl Barber

 
Darryl Barber
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Maui Makani Classic
SPONZORET: Asnjë zyrtarisht, por shumë mirënjohës të gjithë miqve të mi në Wind Maui Dytë Neil Pryde, Katër, dhe Niset Hot që i mbajnë më mbi ujë
MOSHA: 43
Qytetin e lindjes: Haiku, Hawaii
Fillimisht nga: Fitore, BC Kanada
MOVE FAVORITE: Së fundi ... Forward loop!!!
SPOT FAVORITE: Hookipa, dhe i seancave mbrëmje natyrisht në Kanaha me shokët.
VJET rrëshqitje në ajër: Në Hawaii? që prej 2006, para se të mendoj se unë isha vetëm kositje bari
Motoja: Çfarëdo, Unë jam duke shkuar me vela!!!