Subscribe via RSS Feed

Дерил Барбер

Darryl Barber

 
Дерил Барбер
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Никој официјално, но многу благодарен на сите мои пријатели во Втората Ветер Нил Pryde Мауи, Четири, и Hot плови кои постојано ме на вода
ВОЗРАСТ: 43
Место на живеење: Хаику, Хаваи
По потекло од: Победа, П.н.е. Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Конечно ... Напред јамка!!!
Омилена Суводол: Hookipa, и секако навечер сесии на Kanaha со пријатели.
ГОДИНИ сурфање на ветер: Во Хаваи? бидејќи 2006, пред мислам дека беше само косењето на тревата
МОТО: Без оглед на, Одам едрење!!!