Subscribe via RSS Feed

Daniel O'Sullivan

Daniel O'Sullivan


Daniel O'Sullivan
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Naish, Farkëtues
MOSHA: 42
Qytetin e lindjes: Vancouver BC Kanada
Fillimisht nga: Trois Rivieres, Quebec
MOVE FAVORITE: Përpara dhe Backloop
SPOT FAVORITE: Oregon Coast, Maui
VJET rrëshqitje në ajër: 20 vjet
Motoja: Asnjë keqardhje