Subscribe via RSS Feed

Даниел О'Саливен

Daniel O'Sullivan


Даниел О'Саливен
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Naish, Smith
ВОЗРАСТ: 42
Место на живеење: Vancouver BC Canada
По потекло од: Trois Rivieres, Quebec
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Forward and Backloop
Омилена Суводол: Oregon Coast, Мауи
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20 години
МОТО: No regrets