Subscribe via RSS Feed

Дани Марти

Dani Marti

 
ИМЕ: Дани Марти
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Goya – Windsurfer.es
ВОЗРАСТ: 34
Место на живеење: Парови, HI
По потекло од: Garraf (Шпанија)
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Сурфање
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 19
МОТО: Уживаат во животот и да ги почитуваат вашите животната средина