Subscribe via RSS Feed

Colter Карсон

Colter Carson

Colter Карсон
ПОДЕЛБА: Младински (-18)
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Саманта Bittner
ВОЗРАСТ: 14
Место на живеење: Кула, HI
По потекло од: Џорџтаун, OH
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Хели-тактика
Омилена Суводол: Ho'okipa, Мауи
ГОДИНИ сурфање на ветер: 3
МОТО: Постојат и трпиме.