Subscribe via RSS Feed

Chris Chang

Chris Chang

 
Chris Chang
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Waddell
SPONZORET: Lola Mola sportfishing Charters LLC, Banka e Chang
MOSHA: 39
Qytetin e lindjes: San Francisko, CA
Fillimisht nga: Los Altos, CA
MOVE FAVORITE: Kthejeni Klasik Bottom dhe shkurtimet
SPOT FAVORITE: Një disa kilometra në jug të Waddell
VJET rrëshqitje në ajër: 27
Motoja: Hakuna Matata, "Nuk shqetësohet"