Subscribe via RSS Feed

Крис Чанг

Chris Chang

 
Крис Чанг
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: WADDELL
СПОНЗОРИ: Lola Мола Sportfishing повелби ДОО, Банката на Чанг
ВОЗРАСТ: 39
Место на живеење: Сан Франциско, CA
По потекло од: Лос Altos, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Класичен Крајна кривина и Намалување
Омилена Суводол: А неколку милји јужно од Waddell
ГОДИНИ сурфање на ветер: 27
МОТО: Hakuna Matata, "Не се грижи"