Subscribe via RSS Feed

Catherine Tai

Catherine Tai

 
Catherine Tai
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Maui Makani
SPONZORET: Dashurin tim. Sponsorët Ndoshta më shumë në të ardhmen ...
MOSHA: 27
Qytetin e lindjes: Maui
Fillimisht nga: Hong Kong
MOVE FAVORITE: Getting ranë në zonën e ndikimit
SPOT FAVORITE: Kanaha, breg të thyer në Hookipa
VJET rrëshqitje në ajër: (duke shtuar se deri në dhe të humbura) 2.5 vjet
Motoja: Asnjë ankohen për gjendjen. Bëjë atë punë dhe të gëzojnë!