Subscribe via RSS Feed

Кејси Rehrer

Casey Rehrer


Кејси Rehrer
ПОДЕЛБА: Младински, Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: MauiSails, Чинок, Про движење wetsuits
ВОЗРАСТ: 16
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Хаику
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Неограничени
Омилена Суводол: Тајни
ГОДИНИ сурфање на ветер: 9
МОТО: Плови тешко или си одам дома