Subscribe via RSS Feed

Камил Juban

Camille Juban

Камил Juban
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Зелено'ртски Острови, Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи
СПОНЗОРИ: Avanti Sails, Четири, Долго Хорн енергетика Пие, Tainos
ВОЗРАСТ: 23
Место на живеење: St Francois in Guadeloupe (Caribbean)
По потекло од: Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: 360
Омилена Суводол: Зелено'ртски Острови
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15