Subscribe via RSS Feed

Брајан Metcalf-Перез

Bryan Metcalf-Perez

 
Брајан Metcalf-Перез
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: ЈП, Нил Pryde, Dakine, Промоција, Анархија
ВОЗРАСТ: 25
Место на живеење: Hood River
По потекло од: Санта Фе, Н.М.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Воздух Taka
Омилена Суводол: На ѕид
ГОДИНИ сурфање на ветер: 11
МОТО: Будала кој мисли дека е мудар навистина е будала, но будала кој ја знае својата глупост е навистина мудар.