Subscribe via RSS Feed

Брус Dilbeck

Bruce Dilbeck

 
Брус Dilbeck
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 58
Место на живеење: Pacifica, CA
По потекло од: Daly City, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Aerial OTL
Омилена Суводол: Scott Creek
ГОДИНИ сурфање на ветер: 24
МОТО: “Hit it before it hits YOU!