Subscribe via RSS Feed

Брет Грин

Brett Greene

 
Брет Грин
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, Deta Windsurf Co.
ВОЗРАСТ: 34
Место на живеење: Dublin, CA
По потекло од: Peoria, IL
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shocka
Омилена Суводол: Treasure Island, Сан Карлос
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20+
МОТО: Work Hard, Play Harder