Subscribe via RSS Feed

Bernd Roediger

Bernd Roediger

 
Bernd Roediger
DIVISION: Rinia dhe Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Hookipa e sigurt!
SPONZORET: Naish
MOSHA: 15
Qytetin e lindjes: Maui
Fillimisht nga: South Carolina
MOVE FAVORITE: Një nga Karolina e Jugut në Maui!
SPOT FAVORITE: Hookipa
VJET rrëshqitje në ajër: .5 e jetës sime deri më tani
Motoja: Mua nuk më pëlqen kryqin motto.