Subscribe via RSS Feed

Бернд Roediger

Bernd Roediger

 
Бернд Roediger
ПОДЕЛБА: Младите и Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hookipa сигурно!
СПОНЗОРИ: Naish
ВОЗРАСТ: 15
Место на живеење: Мауи
По потекло од: Јужна Каролина
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Оној од Јужна Каролина до Мауи!
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: .5 од мојот живот досега
МОТО: Не ми се допаѓа мотото крстот.