Subscribe via RSS Feed

Ben Grodner

Ben Grodner

 
Ben Grodner
DIVISION: Rinia dhe Amateur
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë (bhrr ftohtë!)
SPONZORET: Ato më të mirë. (mama&pop)
MOSHA: 15
Qytetin e lindjes: Salt Lake City foshnja!
Fillimisht nga: Portland Oregon
MOVE FAVORITE: dyfishtë përpara (Unë nuk mund të bëjë një, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të jetë my favorite)
SPOT FAVORITE: PSC, Rufus, Hatch
VJET rrëshqitje në ajër: 7-8
Motoja: "Jeta lëviz shumë shpejt; në qoftë se ju nuk ndalet dhe shikoni përreth, ju do të humbasë atë ", - Ferris