Subscribe via RSS Feed

Aurelien Nicoul

Aurelien Nicoul

 
Aurelien Nicoul
DIVISION: Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, San Carlos, Maui Makani
SPONZORET: MauiSails, Katër
MOSHA: 30
Qytetin e lindjes: Haiku
Fillimisht nga: Rennes, Francë
MOVE FAVORITE: Vetëm hipur valët, kjo është ajo
SPOT FAVORITE: Ho'okipa ... dhe "Pishtar" "dossen"!!!
VJET rrëshqitje në ajër: 12
Motoja: Çdo gjë është e mundur,