Subscribe via RSS Feed

Aurelien Nicoul

Aurelien Nicoul

 
Aurelien Nicoul
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: MauiSails, Четири
ВОЗРАСТ: 30
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Рен, Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Само јавањето бранови, тоа е тоа
Омилена Суводол: Ho'okipa ... "ла Torche" и "Ле dossen"!!!
ГОДИНИ сурфање на ветер: 12
МОТО: Се е можно