Subscribe via RSS Feed

Arnie тер Schure

Arnie Ter Schure


Arnout “Arnie” тер Schure
ПОДЕЛБА: Про Мажите
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол
СПОНЗОРИ: Quatro Меѓународниот, Гоја сурфање на ветер, Boardsports училиште
ВОЗРАСТ: 39
Место на живеење: Сан Матео, CA
По потекло од: Холандија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Јас може да се одржи мојот здив за 3 секунди подводни
Омилена Суводол: Сачмарки
ГОДИНИ сурфање на ветер: 26
МОТО: Мислев дека сум се регистрираа за нуркањето натпревар!!!???