Subscribe via RSS Feed

Antoine Мартин

Antoine Martin

Antoine Мартин
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:
СПОНЗОРИ: ЈП-Австралија, Neilpryde, Рено трик, Tainos, M60jours, Nossybe
ВОЗРАСТ: 19
Место на живеење: Sainte-Anne “Гвадалупа”
По потекло од: Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран 360
Омилена Суводол: Sainte-Anne, На поминува Колас
ГОДИНИ сурфање на ветер: 14
МОТО: Живеам мојот живот и едрење насекаде