Subscribe via RSS Feed

Andy McKinney

Andy McKinney

 
Andy McKinney
DIVISION: Ekspert
NGJARJE REGJISTRUAR: Hatteras
SPONZORET: era-nc.com, hipur mbi Tabou, Gaastra, Chinook, dhe Dakine
MOSHA: 33
Qytetin e lindjes: Avon, NC
Fillimisht nga: Albany, NY
MOVE FAVORITE: nga kontinent SHBA për Hatteras Island!
SPOT FAVORITE: Cove
VJET rrëshqitje në ajër: 14
Motoja: Be Happy!