Subscribe via RSS Feed

Енди McKinney

Andy McKinney

 
Енди McKinney
ПОДЕЛБА: Експерт
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras
СПОНЗОРИ: ветер nc.com, riding on Tabou, Gaastra, Чинок, and Dakine
ВОЗРАСТ: 33
Место на живеење: Avon, Соединетите Американски Држави
По потекло од: Albany, NY
Омилена ДВИЖЕЊЕ: from mainland USA to Hatteras Island!
Омилена Суводол: The Cove
ГОДИНИ сурфање на ветер: 14
МОТО: Be Happy!