Subscribe via RSS Feed

Ендрју Канингем

Andrew Cunningham


Ендрју Канингем
ПОДЕЛБА: Големите мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Kamp Krusty ( just kidding)…
ВОЗРАСТ: 56
Место на живеење:San Diego
По потекло од: Sydney Australia
Омилена ДВИЖЕЊЕ: the “Канингем” akato stick the nose in after an off the lip
Омилена Суводол: PSC
ГОДИНИ сурфање на ветер:33
МОТО: “shut up and sail