Subscribe via RSS Feed

Andrea Gillum

Andrea Gillum

Andrea Gillum
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: vetë sponsorizuar
MOSHA: 25
Qytetin e lindjes: Kihei
Fillimisht nga: Cape Cod Mass
MOVE FAVORITE: Gjithçka që unë kam ende për të mësuar
SPOT FAVORITE: Kudo ka era dhe uji :)
VJET rrëshqitje në ajër: 14 total …. 1 vit në valët
Motoja: Jetoni për Perëndinë, jo për veten tuaj.