Subscribe via RSS Feed

Andrea Franchini

Andrea Franchini

Andrea Franchini
ПОДЕЛБА: Експерт
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Makani Класик
СПОНЗОРИ: Северна плови, Фанатик, Maverx Mast, Al360 Boom, ION ESSENTIAL
ВОЗРАСТ: 26
Место на живеење: BORDIGHERA ITALY
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Воздушната
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15
МОТО: Sailing fast or go home