Subscribe via RSS Feed

Andrea Della Роса

Andrea Della Rosa

Andrea Della Роса
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Surf Paradise
ВОЗРАСТ: 39
Место на живеење: Парови
По потекло од: Riccione Italia
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Forward loop
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 29
МОТО: Go high