Subscribe via RSS Feed

ALTON Инж

Alton Ing

 
ALTON Инж
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 48
Место на живеење: Vancouver BC Canada
По потекло од: Toronto, Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Gybe
Омилена Суводол: Gorge
ГОДИНИ сурфање на ветер: 7 години
МОТО: I’m so excited I could **** my board