Subscribe via RSS Feed

Alizée Roy Bergeron

Alizée Roy Bergeron

Alizée Roy-Bergeron
ПОДЕЛБА: Младински & Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Врие едра, Sailboards Мауи
ВОЗРАСТ: 16
Место на живеење: Квебек Сити
По потекло од: Квебек Сити
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Само да научат како да windsurf во бранови
Омилена Суводол: Sprecks
ГОДИНИ сурфање на ветер: 5
МОТО: Забавувајте се и уживајте во секоја минута на животот!