Subscribe via RSS Feed

Alex Barker

Alex Barker

 
Alex Barker
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Architorture
MOSHA: 40
Qytetin e lindjes: San Francisko
Fillimisht nga: Duxbury, MA
MOVE FAVORITE: Masa ime për SF dhe duke u kthyer në rrëshqitje në ajër!
SPOT FAVORITE: Vineyard Martha së
VJET rrëshqitje në ajër: 1985 – 1991 & 2009 – 2011
Motoja: SRTL