Subscribe via RSS Feed

Алекс Баркер

Alex Barker

 
Алекс Баркер
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Architorture
ВОЗРАСТ: 40
Место на живеење: Сан Франциско
По потекло од: DUXBURY, М-р
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Мојот потег да СФ и добивање назад во сурфање на ветер!
Омилена Суводол: Марта Хавана
ГОДИНИ сурфање на ветер: 1985 – 1991 & 2009 – 2011
МОТО: SRTL