Subscribe via RSS Feed

Rider e Javës

[ 0 ] Tetor 15, 2012 |

Kevin Pritchard
Na tregoni rreth vetes. Nga jeni? Unë u rrit deri në Riverside të Kalifornisë, pretty much një nga vendet më të këqija në botë për rrëshqitje në ajër. Gjëja më e mirë për këtë ishte se unë u dhënë mundësi për të bërë atë. Sa më shpejt që unë mund të, Unë u zhvendos në Maui dhe kanë jetuar këtu që ndonjëherë. Ajo është një vend të mahnitshme dhe unë kam jetuar këtu për pothuajse 20 vjet.

Na thoni për karrierën tuaj. Karriera ime.. mirë, Unë kurrë nuk do të kishte ëndërruar e të pasurit atë si kjo. Makina Fast, një grua e bukur, të holla, famë, Shtëpia në kodër, çfarë mund të jetë më mirë. Karriera ime kicks ass. So much fun. Pra, i lumtur që të ketë këtë jetë. Unë ende nuk mund të besoj atë.
Cilat janë disa vende tuaj të preferuar të lundrojnë? Cabo Verde is my favorite, Baja me të qenit tim të dytë.

Nëse ju mund të shkoni kudo në botë për të windsurf, ku do të jetë? Cape Verde.

Kush janë sponsorët tuaja? Niset Ezzy, Anë e djathtë e përparme, Dakine, MFC, Camaro, Kaenon, Pritchard Windsurfing

Cilat janë frymëzimin tuaj? Prindërit e mi.. ata vetëm duhej të tyre 40 wedding Përvjetori. Kjo është shumë e mahnitshme.

Cila ishte pjesa jote e preferuar gati të konkurrojnë në AWT vitin e kaluar? Palët!

Fjalët e urtësisë? Dont ëndërrojnë atë, bëjë atë.

Fotografitë nga: Amorphia Fotografi dhe turneut amerikan rrëshqitje në ajër

Kategori: Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.