Subscribe via RSS Feed

Rider e Javës

[ 0 ] Shtator 25, 2012 |

Camille Juban

Na tregoni rreth vetes:
Unë kam lindur në St Etienne, (Francë), dhe prindërit e mi u zhvendos në ishullin e Karaibeve të Guadeloupe kur isha 4 vjeç.

Ku po jetoni tani?
Unë jam nga një ishull parajsë pak në Karaibe francez të quajtur Guadeloupe. Kjo është pak larg nga çdo gjë, por ky ishull solli mua të gjitha unë e nevojshme për fillimin e karrierës sime windsurf dhe unë ende ndjehen në shtëpinë atje.
Cilat janë disa vendi juaj të preferuar të lundrojnë?
E gjithë bota.

Kush janë sponsorët tuaja?
MauiSails, Katër, Gjatë Energy Drink Horn, Tainos Guadeloupe, MFC, dhe Saint Francois Guadeloupe.
Cilat janë frymëzimin tuaj?
Ekuipazhi Quatro sepse unë si stilin e tyre, Polakow dhe Siver, sepse ata janë të shtyjnë kufirin e tyre dhe kjo është e bukur për të shikuar.

Cila ishte pjesa jote e preferuar gati të konkurrojnë në AWT vitin e kaluar?
I liked atë, sepse ajo ishte një turne të ri, dhe veçanërisht për shkak se ajo është spote kryesisht valë hipur. Unë e dija se kishte një shans për të bërë mirë.

Cilat janë qëllimet tuaja për 2012?
Unë dua të vendosur mirë në Maui, sepse kjo është ndalesa më e rëndësishme e turneut, dhe për të bërë një podium në rezultatin e përgjithshëm.
Fjalët e urtësisë?
Ndiqni ëndrrat tuaja. Jeta është e shkurtër, atëherë ne mendojmë!


Ju mund të mësoni më shumë rreth Camille Juban nga website i tij camillejuban.com.

Kategori: Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.