Subscribe via RSS Feed

Велосипедист на неделата

[ 0 ] Септември 8, 2012 |

Sara Flowe

Од каде сте?
Никогаш не знам како да се одговори на ова прашање. Мериленд или Вирџинија зависност од тоа кој јас зборувам за.
Кажете ни за вашата кариера.
Јас пораснав трки dinghys и научив како да windsurf во колеџ. Јас се повлече од едрење тим во корист на сурфање на ветер клуб мојот постар пролетта и потоа се пресели во Hatteras штом ќе дипломира.

Кои се некои од вашите омилени места за да плови?
Моето омилено место да плови е гребен во Звук PAMLICO. Сакам едрење во океанот, но гребен е добар 3 милји надвор од брегот каде длабока вода ги исполнува shallows “во близина” земјиште. Тоа е прилично кул да се прекрши бранови нема каде во очите на земјиште. Тоа е, исто така, обично дува 30+ кога гребен се случува надвор…
Јасѓ можете да оди никаде во светот да windsurf, каде што би било?
Јас всушност не знаат….има толку многу опции, и прилично еднакви во мојата книга. Не Европа?

Кои се вашите спонзори?
Океанот воздух Спорт, локалната продавница, каде што се користи за работа.

Кои се вашите инспирации?
Од почетокот мојот интерес е во согласност со момчињата. Сурфање на ветер е смешно спорт, каде што секој е целосно на нивната сопствена програма. Ми се допаѓа да биде во можност да се одржи моето.

Која е вашата омилена дел за натпреваруваат на AWT?
Јас не мора да патуваат далеку! Јас сум исто така возбудени за завршната церемонија партија на плажа Клуб (каде што работат).

Кои се вашите цели за 2012?
Научат или да се подобри нешто секој пат кога јас излегувам.

Зборови на мудроста?
Дојде до Hatteras!

Категорија: Велосипедист на неделата

Коментарите се затворени.