Subscribe via RSS Feed

Rider e Javës

[ 0 ] Korrik 21, 2012 |

Francisco Goya

Nga jeni?
Unë kam lindur në Buenos Aires, Argjentina në 12/22/1970. Unë u rrit deri në kontakt me të gjitha sportet argëtim dhe kur u ktheva 13 vëllai im u përkulur në rrëshqitje në ajër dhe sa më shpejt që kam provuar atë I dashur ndjenjë. Për mua Windsurfing është një kombinim i të gjitha këtyre sporteve unë të gëzojnë më si skateboarding, surfing, ski dhe më shumë, të gjitha në një, Unë do të ëndërrojë duke kërcyer dhe duke luajtur me valët dhe ulje në ujë.

Na tregoni rreth vetes:
Sapo kam mbaruar shkollën e lartë kam ardhur për Maui për të parë nëse ajo do të jetë e mundur për të jetuar këtë ëndërr kam pasur, Unë fillova duke ndihmuar rreth ndërtuesit e bordit lokal dhe designers me testimin dhe zhvillimin e shpejtësisë deri 1994 kur së bashku me miqtë e mi më të mirë ne kemi vendosur për të filluar vet fabrikën tonë dhe markë, që është Quatro ndërkombëtare dhe 10 vjet më vonë edhe me Keith njëjtën djema dhe Lalo kemi filluar Goya rrëshqitje në ajër.

Na thoni për karrierën tuaj:
Që unë kam qenë 13 fokusi im ka qenë gjithmonë rrëshqitje në ajër, në fillim ishte jashtë mësimit kurs për sport, manovrat, Kultura, pastaj gjatë shkollës së mesme unë kam qenë duke punuar gjatë verë në një dyqan rrëshqitje në ajër, nuk përpiqet për të mësuar shumë, por me të vërtetë pasioni im ishte për të mësuar të ngasin tim më të mirë, kështu që unë windsurf përditshme unë mund, pastaj filloi të udhëtonte për në garat e gjithë bota dhe pastaj të zhvilluar markë tonë dhe çfarë ne besojmë në, me riders, Ngjarjet, bërë gjithçka që mundemi për të ndarë se sa e mahnitshme është ky sport.

Si keni arritur të përfshirë në anën e industrisë së gjërave?
Qesharak, vëllai im filloi ndërtimin e bordit tij në një fabrikë lokale në Argjentinë, kur unë isha 12 kështu që para se unë edhe e dinte se si për të windsurf unë tashmë ishte në brendësi të saj. Duke parë gjithë procesi ishte e mahnitshme dhe të shohim se si ai u customizing udhëtim e tij nga formë të ndërtimit në grafik dhe çdo detaj të vogël. Kërkoj edhe më tutje kemi bërë që me skateboards tona dhe pastaj, pas këshillave kemi bërë të njëjtën gjë me sails, antenat, shfrytëzuar, tani booms, extensions të gjitha mbahen vetëm në ndërtimin nga e njëjta bazë.


Cilat janë disa vende tuaj të preferuar të lundrojnë?
Unë e dua hipur vende të ndryshme, Ho'okipa është një park, por kështu ajo mund të jetë Japonia, Australi, Evropë, Amerikë Jugore, Afrika, Karaibe, etj. Unë fillova rrëshqitje në ajër në një lumë kështu që unë me të vërtetë unë mund vetëm të gëzojnë asgjë.

Nëse ju mund të shkoni kudo në botë për të windsurf, ku do të jetë?
Unë do të doja të shkoj në Marshall A. Keith, Lalo dhe Levi janë duke shkuar atje kohët e fundit dhe unë të merrni për të dëgjuar të gjitha tregimet dhe të parë të gjitha këto video dhe kjo është vetëm amazing. Javën e ardhshme unë e di gjithë djemtë dhe Bernd, Braw do të jetë në Baja në mënyrë që tingëllon si argëtim shumë, por unë do të duhet të prisni derisa fëmijët e mi janë pak të vjetër për të sjellë ato atje, por muajin e ardhshëm të shkoj në Peru!!!! Unë nuk mund të presim.


Kush janë sponsorët tuaja?
O'Neill & MFC Unë kam qenë duke punuar me këtë djemtë nga fillimi dhe ata kanë mbështetur mua me evoluimin e karrierës sime. Unë jam gjithashtu e vërtetë mirënjohës për secilin prej klientëve tanë, markë ynë dhe ajo që ne po bëjmë nuk do të jetë i mundur pa besim dhe mbështetjen e tyre në prodhimet tona, Ekipi dhe kompani.

Cilat janë frymëzimin tuaj?
Njerëz, vende, kulturat e ndryshme.


Cila ishte pjesa jote e preferuar gati të konkurrojnë në AWT vitin e kaluar?
Ajo është vetëm në mënyrë të natyrshme, ajo është me të vërtetë më shumë si një të marrë së bashku se sa një konkurs, por që është ndoshta përvoja ime që unë nuk e kam marrë në hahah final. Off Sigurisht të gjithë do të ketë një rezultat të mirë akoma atë që të gjithë është atje për të është festë e të gjitha, sa e mahnitshme ky sport dhe niveli i saj, dhe kjo është ajo që është me të vërtetë kënaqësi për të.

Cilat janë qëllimet tuaja për 2012?
Ride më shumë, merrni më shumë njerëz dhe fëmijët shijuar sportin, mbani ngarje sport me mbështetjen tonë më të mirë për ekipin tonë dhe familjen e zgjeruar tonë rrëshqitje në ajër, komunitetit dhe planet e fundit por jo më pak tonë.

Fjalët e urtësisë?
Me 41 vjeç unë do të fillojnë të besojnë se dituria është në të gjithë ne dhe Dashuria është përgjigje universale.

Kategori: Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.